Spartips

Här kommer vi samla de spartips vi skriver om i bloggen. De kan innehålla affiliatelänkar, tipslänkar och vanliga länkar. Alla företag och tjänster vi länkar till använder vi själva och kan rekommendera. De har hjälpt oss att sänka våra kostnader eller gjort att vi fått bättre koll på vår ekonomi.
Månadssparande sker via Lysa.se och de pengar som skrapas ihop via försäljning av prylar etc. sätter vi in på ett ISK konto hos Avanza.

1. Spartips för bilägandet. I detta inlägg kan ni läsa vår bilresa och hur vi sänkt våra bilkostnader från över 7 000 kr till i skrivande stund 1 200 kr i månaden. Klicka här för att komma till spartips för bilägande.

2. Spartips för abonnemang till mobiltelefon. I detta inlägg berättar vi hur vi gör för att snart kunna ringa gratis på våra mobiler. Klicka här för att komma till inlägget.

3. Tjäna pengar på att sälja prylar. Här berättar vi hur vi tjänat pengar på att sälja prylar om annars skulle samlat damm. Vi pratar taktik och går igenom de tjänster vi använt. Klicka här för att komma till inlägget.

4. Familjen IGMRs taktik för att handla saker så billigt som möjligt. I detta inlägg berättar vi om hur vi handlar kläder, skor, elektronik, prylar etc. Vi handlar vissa saker second hand. Köper vi nytt försöker vi kombinera rabatter, cashbacksajter samt kreditkort med bonussystem. Klicka här för att komma till inlägget.

5. Träning. Här berättar vi hur vi tränar nu sedan vi sagt upp våra gymkort samt tipsar om hur man kan abonnera på dyra yogaklasser till ett billigare pris. Klicka här för att komma till inlägget.

6. Sänk din bilförsäkring. Många överförsäkrar sig. Här är vår syn på saken och hur vi gjorde för att sänka våra försäkringskostnader för bilen med 65%. Klicka här för att komma till inlägget.

En underbar och helt gratis stund sommaren 2018.

Kommentarer

Populära inlägg